Voor Bedrijven

  1. Home
  2. Voor bedrijven

Veel is mogelijk bij Chocing Good. Door de groeiende ervaring van ons team nemen wij steeds meer uitdagingen aan waarvoor anderen weglopen. Samen met u blijven wij ons ontwikkelen, om steeds meer gecompliceerde verzoeken op te lossen. Wij zien graag een tevreden klant die ons product in ontvangst neemt en klaar is om op zijn of haar beurt zijn relatie te verrassen.

Sinds 2015 beschikt Chocing Good over een eigen productiefaciliteit, waardoor we chocolade geschenken van hoge kwaliteit volledig op maat kunnen maken. Wij ontwerpen en produceren onze mallen in huis. Hierdoor kunnen wij door een aangeleverd origineel product een kopie maken of met behulp van 3D-ontwerp (aangeleverd of ontworpen) en 3D-printtechnieken een model maken waarmee we aan de slag kunnen.

Al het gieten, modelleren, kleuren en inpakken is en blijft zoveel mogelijk hand en ambachtelijk werk. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen voor voornamelijk unieke en kleinere series. Enkele stuks of kleine series zijn voor als persoonlijk geschenk en/of als relatiegeschenk voor o.a. beurzen, speciale evenementen, feesten, jubilea of speciale persoonlijke feestdagen en gelegenheden.

Wij kunnen veelal een oplossing vinden voor uw wens om een aparte en unieke stuk chocolade te laten produceren, zelfs in de vorm van een silicone mal is dit mogelijk. We beschikken vaak over voldoende producten en grondstoffen en een breed assortiment aan verpakkingsmiddelen, om ook de meeste korte termijnlevering te kunnen uitvoeren.

*Wij werken met een klein team waardoor onze productiecapaciteit dus beperkt is, weliswaar om optimale kwaliteit te leveren. Aan het einde van het jaar lopen wij vaak ‘vol’ met bestellingen voor de kerst. Desondanks breiden wij ieder jaar onze capaciteit steeds uit.

Bespreek uw idee of wens met ons. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen, en op afspraak kunt u ons bezoeken om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Privacyverklaring

De waardering van www.chocinggood.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 230 reviews.